EPTE® apparatuur

EPTE® apparatuur en toebehoren

Een EPTE® systeem bestaat uit:

  • een EPTE® apparaat voor percutane elektrolyse
  • een voetpedaal voor handsfree bediening
  • 4 Plakelektrodes, 3 batterijen, 1 chirurgisch staal naaldhouder (steriliseerbaar!)  en 1 flexibele elektrolyse kabel


EPTE® Inertial Concept

Om de training te optimaliseren hebben we een multifunctioneel fly-wheel trainingstation ontwikkeld. Het is een compacte wandbevestigde pulley met een variabel instelbaar vliegwiel weerstandsyteem. Om vanaf de lichtste post-operatieve cuffrevalidatie tot aan uitermate uitdagende heavy slow resistance trainingen te kunnen variëren. Je zult zien dat we je bijna onbeperkt uitdagende oefeningen kunnen demonstreren en aanleren. Polsextensoren 2D, schoudermusculatuur 3D, rompstabilisaties en coördinaties, quadriceps en hamstrings, kuitspieren en de  Fascia Plantaris.

Met de optionele uitbreidingen heb je een squatrek, leg-extension en leg-curl, zelfs een inertie roeimachine. Dat alles op maximaal 2,5m2 gemonteerd. Zonder de extra optionele modules neemt de pulley niet meer dan 60cm breedte, 70cm diepte en nog geen 1.85m hoogte in. Optioneel is er een sensor en vooringestalleerde software met bijgeleverde tablet beschikbaar. En wil je de pulley in je eigen praktijkkleur accenten hebben? Alles is mogelijk! 

N.B. deze vliegwiel pulley wordt op dit moment in Australië bij universiteitsklinieken bij hun internationale onderzoeken ingezet omdat er een paar unieke onderscheidende voordelen zijn:

  • Squat-platform met  negatieve of positieve inclinatie.
  • de enige decoder/sensor op de markt die de daadwerkelijke geleverde vermogens en acceleraties meet. Onafhankelijk van de hoek van je pull!!
  • Handsteun aan het (demontabel) squat rek en daarmee ook goed inzetbaar voor je minder stabiele (oudere?) revalidant
  • De EPTE®Inertial vliegwiel pulley is de enige in zijn soort die multifunctioneel is en dus ‘alle’ varianten in één apparaat combineert.
  • Hij kost minder de helft van de diverse andere bekende vliegwiel varianten bij concurrerende fabrikanten.

Echogeleiding

Nog geen echografie systeem in je praktijk? Een echo vergemakkelijkt je indicatiestelling wel heel erg. En maakt het mogelijk om je naaldpositionering exact en nauwkeurig te verrichten. We helpen je graag met je keuze. 

En leek echoapparatuur door de hoge prijs altijd onbereikbaar (of onrendabel?) voor je praktijk? EPTE Nederland kan je al voor minder dan €4954,55 ex. BTW een eigen merk midrange draadloos en  portable echoapparaat leveren. Prima voor de diagnostiek van de EPTE® indicaties en erg praktisch in het gebruik. 3 uur onafgebroken scannen, draadloos opladen, plug&play voor-ingestalleerde software op het bijgeleverde tablet, doppler én beelden saven via een touch button óp de probe. Neem contact met ons op als je meer info of een demo zou willen én kijk in de webshop als je zou bestellen.